På gång.

Planerade aktiviteter i SK4IL.

Lördag och söndag den 16-17 juni 2018

Lars Magnus Ericsson.

Årets firande av Lars Magnus E. födelsedag - som egentligen är den 5 maj - blir på ett annat sätt i denna gång.
Man har problem att få tillräckligt med guider till museet i Värmskog, och därför har SK4IL ställt upp helgen 16-17 juni.
Vi kombinerar radiodagen med guidning för besökare till museet, och får ett litet tillskott till klubbkassan.
Museet är öppet för besökare kl. 13.00 till 17.00 lördag och söndag. Detta är första helgen det är öppet denna sommar.

Lördagarna 7 och 14 juli.

Sommarlov med Sändaramatörerna från SK4IL.

Lördagar 7 juli och 14 juli, klockan 11.00 - 15.00 i Älvenäs Bygdegård.
Sändaramatörerna från SK4IL Grums låter ungdomar ta del av sin amatörradioverksamhet.
Aktiviteter: kortvåg, CW m.m.
Servering: Kaffe och dricka.
Kontakta Christer om Du är intresserad av att hjälpa till. Det är bra om vi blir några stycken.
Detta arrangeras i samverkan med Älvenäs bygdegårdsförening och vänder sig till sommarlovslediga ungdomar.