På gång.

Planerade aktiviteter i SK4IL.

Lördag och söndag den 16-17 juni 2018

Lars Magnus Ericsson.

Årets firande av Lars Magnus E. födelsedag - som egentligen är den 5 maj - blir på ett annat sätt i denna gång.
Man har problem att få tillräckligt med guider till museet i Värmskog, och därför har SK4IL ställt upp helgen 16-17 juni.
Vi kombinerar radiodagen med guidning för besökare till museet, och får ett litet tillskott till klubbkassan.
Museet är öppet för besökare kl. 13.00 till 17.00 lördag och söndag. Detta är första helgen det är öppet denna sommar.

Vi träffas efter kl 12 både lördag och söndag och kör radio under dagen och på lördag även på kvällen.
Medtag egen mat och dryck, gärna knyt. Klubben bjuder på kaffe.

Några klubbmedlemmar har ställt upp och kommer att guida några helger under sommaren och vi kan självklart ha radiodagar
även vid dessa tillfällen. Vilka datum det gäller kommer att anges här inom kort.